Contact

Spuitwerk op meubels, ramen, deuren en andere materialen!

Olifantjes en de maanracket van Kuifje

De spuitwerken bij TMC Service beperken zich niet alleen tot auto’s, motorfietsen en oldtimers. Ook diverse meubels of ruimtes binnen een woning of kantoor kunnen gespoten worden. Daarvoor werkt de firma uit Genknauw samen met interieurarchitecten.

Voor al uw lakwerken kan u bij Freddy en Joseph aankloppen. TMC Service kan elke type materiaal bespuiten, zowel voor particulieren als de industrie. Alles gebeurt met oog voor het esthetische aspect, maar ook met zorg voor voor duurzaamheid, slijtvastheid en talloze andere technische aspecten.

En dit op alle meubels, alle houtsoorten, alle metalen. Ook het spuiten van glas, radiatoren, kunststof, verlichtingsarmaturen, ramen, deuren, … is geen probleem.

Olifantjes in Hasselt

Een knappe referentie waar TMC Service terecht fier op is, is de olifantenparade eind 2012 in het centrum van Hasselt. De polyester exemplaren werden bewerkt door bekende Limburgse kunstenaars waarna het Genkse bedrijf voor de spuitwerken zorgden! Ook de maanracket van Kuifje werd door Freddy en Joseph gespoten.

Wilt u uw tafel of stoelen onder handen laten nemen? Voor het spuiten van uw meubels in een nieuwe of de originele kleur heeft TMC Service alle materialen in Genk ter beschikking.

TMC Service
Contacteer ons!
092 77 02 92