Contact

Uw favoriete kleur op de motor!

Spuiten na ongevallen!

Na zoveel jaar heeft u eindelijk uw eigen motor. Waarom zou u het voertuig niet personaliseren door er een zelfgekozen kleur of motief op te laten spuiten? Wat denkt u van de kleuren van de motor van uw motoridool? Of uw eigen ontwerp? TMC Service in Genk luistert naar uw ideeën en voorziet uw voertuig van de gewenste kleur.

Met de kennis van alle spuittechnieken en de bijhorende jaren ervaring behoort het carrosseriebedrijf TMC Service tot de topwat betreft spuitwerk van motors. Dit gebeurt in de eigen werkplaats in Genkmet oog voor detail en volledig zoals u het gevraagd hebt.

Spuiten na ongevallen

U wilt uw motor - na een schadegeval - weer in de originele kleur laten herstellen of in een nieuwe kleur laten spuiten. Aangezien de beschadigde carrosserie eerst hersteld moet worden, neemt TMC Service die taak op zich. Nadien wordt met fijn spuitwerk gezorgd voor een nieuwe verflaag. Uw motor ziet er weer als nieuw uit.

Creëer een eigen toets op uw motor of breng deze binnen na een schadegeval! TMC Service in Genk spuit alles weer tot nieuw, zoals u het wenst. Maak een afspraak!

TMC Service
Contacteer ons!
092 77 02 92