Contact

Deelse én volledige renovaties van uw retrowagen!

Trailers om de oldtimer bij u thuis te komen ophalen!

Wie over een oldtimer beschikt, heeft goud in handen! Door de jaren heen is de kans reëel dat de tand des tijds sneller toeslaat bij uw klassieke wagen. Een grondige restauratie houdt echter veel meer in dan een nieuw laagje verf en een groot onderhoud. Bij TMC Service in Genk kan u op beide oren slapen.

Door de jaren heen hebben Freddy en Joseph Maris heel wat ervaring opgedaan betreffende oldtimers. U kan met een gerust hart uw geliefde retrowagen aan het Genkse carrosseriebedrijf toevertrouwen. Vader en zoon voeren zowel gedeeltelijke als volledige restauratieprojecten uit.

Alle restauraties gebeuren in eigen huis en met eigen materialen. Een restauratie van een oldtimer kan opgedeeld worden in vier grote delen:

  • Carrosserie
  • Mechaniek
  • Interieur
  • Elektriciteit

Zowel motorfietsen als auto’s van alle merken zijn welkom voor deelse of volledige werken. Het carrosseriebedrijf TMC Service uit Genk beschikt over twee trailers om uw oldtimer op uw locatie te komen oppikken en nadien te restaureren. Bel voor meer info en vraag naar een prijsofferte.

TMC Service
Contacteer ons!
092 77 02 92